Το Mom & Me family concept store είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, που τα προϊόντα της αφορούν κυρίως τους γονείς, το βρέφος, το παιδί και την έγκυο.
Είναι προσανατολισμένη σε ποιοτικά προϊόντα, οργανικά, οικολογικά, υγιεινά, ανακυκλώσιμα, με σεβασμό στο περιβάλλον και την οικογένεια.

Η Αφορμή

Όλα αυτά που μας προβλημάτισαν και μας ανησύχησαν σαν γονείς, για τα οποία αναδιφήσαμε, ενημερωθήκαμε, δοκιμάσαμε και τελικά εμπιστευτήκαμε και αγαπήσαμε, μπορούμε τώρα με μεγαλύτερη εμπειρία και γνώση να τα προσφέρουμε σε εσάς.

ο Στόχος μας

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια ευχάριστη περιήγηση στον κόσμο των οργανικών ενδυμάτων, των υποδημάτων, των χρηστικών ειδών για τη βόλτα και αξεσουάρ, των αναγκαίων για τη βρεφανάπτυξη των παιδιών, για τον εξοπλισμό του βρεφικού και παιδικού δωματίου, αλλά και των ποιοτικών παιχνιδιών, που προσφέρουν κάτι περισσότερο από ψυχαγωγία. Επίσης, μπορούν και οι γονείς να βρουν είδη ένδυσης και υπόδησης για τους ίδιους, ενώ δε λείπουν και είδη για τη δική τους ψυχαγωγία.

Εγγύηση Ποιότητας

Αυτός είναι ο λόγος που συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες Ευρωπαϊκές εταιρείες που ειδικεύονται στο βρεφικό και παιδικό ένδυμα και χρησιμοποιούν οργανικά υφάσματα, φιλικά προς το περιβάλλον, ανακυκλώσιμα και φυσικά εγκεκριμένα από τους διεθνής οργανισμούς με τις αυστηρότερες πιστοποιήσεις.

Value for Money

Νιώθουμε περήφανοι που μπορούμε να παρέχουμε στους γονείς προϊόντα μοναδικά και καινοτόμα, τα οποία διαθέτουν τα υψηλότερα standard ποιότητας και designs στις χαμηλότερες δυνατές τιμές της αγοράς.

Μέσα από ένα μοντέλο επικοινωνίας (blog) ερχόμαστε σε επαφή μαζί σας και σας ενημερώνουμε για διάφορα ζητήματα
που αφορούν την ποιότητα, την υγεία, αλλά και το περιβάλλον και πιστεύουμε ότι μέσα από την κατάλληλη ενημέρωση και διαφάνεια
οι γονείς – καταναλωτές θα γίνουν πιο απαιτητικοί και θα ασκήσουν την αγοραστική τους δύναμη πιο εποικοδομητικά
προς όφελος των ιδίων και κυρίως του περιβάλλοντος.