Δώρα για νεογέννητο ή για τη μητέρα στο μαιευτήριο

Πολλές φορές θα αναρωτηθήκατε:  Τί δώρο να πάρω στη φίλη μου, που μόλις γέννησε? Τί δώρο να πάω στο μαιευτήριο? Ποιά είναι τα καλύτερα δώρα για τη μαμά και το νεογέννητο?

Σίγουρα θα ψάξατε πρωτότυπες ιδέες για δώρα, καθώς θα θέλατε το δώρο σας να ξεχωρίσει, να μην ξεχαστεί μέσα στη σωρό δώρων, που θα δεχτεί η μητέρα στο μαιευτήριο.

Δώρα για τη μαμά:

Όταν πρόκειται για πολύ κοντινό ή συγγενικό σας πρόσωπο, με το οποίο υπάρχει οικειότητα ή άνεση, το δώρο θα μπορούσε να αφορά τη μητέρα, όπως ένα σουτιέν θηλασμού, για να τη βοηθήσει κατά το θηλασμό ή ένα φανελάκι θηλασμού , που παράλληλα συσφίγγει ή μια ζώνη λοχείας , που θα την ενθαρρύνει να βρει πάλι τη σιλουέτα της και θα την κάνει να νιώσει όμορφα. Το δώρο σας μπορεί να είναι και για την ένδυση της νέας μητέρας , κάποιο ρούχο από απαλό οργανικό ύφασμα, αφού θα έρχεται σε επαφή με το μωρό της, που θα κρατάει αγκαλιά ή ένα ξεχωριστό μάρσιπο, επίσης από πιστοποιημένο οργανικό ύφασμα , που σίγουρα θα τη διευκολύνει και θα της φανεί πολύ χρήσιμο και θα σας θυμάται κάθε φορά, που θα φοράει το μωρό της και δε θα χρειάζεται να το κρατάει. Δώρα χρήσιμα και καθόλου συνηθισμένα, ειδικά όταν είναι ποιοτικά και διαφοροποιούνται, αλλά πάνω από όλα είναι χρηστικά. Όλα αυτά προσδίδουν στο δώρο σας μια υπεραξία, καθώς δηλώνει το ενδιαφέρον, την αγάπη σας και ότι αφιερώσατε χρόνο, για να το ψάξετε και να το επιλέξετε, ενώ παράλληλα θα είστε σίγουροι ότι είναι ένα δώρο ξεχωριστό, που δε θα χαθεί ανάμεσα στα άλλα δώρα, που θα δεχτεί η μαμά.

Δώρα για το νεογέννητο:

Οι γονείς συνήθως έχουν προετοιμαστεί για την άφιξη του νέου μέλους της οικογένειας και έχουν προμηθευτεί όλα αυτά, που θεωρούν ότι θα τους χρειαστούν ή τους έχουν υποδείξει. Σίγουρα, όμως, δεν τα έχουν σκεφτεί όλα, ιδίως στην περίπτωση που είναι το πρώτο τους παιδί και δεν υπάρχει προηγούμενη εμπειρία.

Στην περίπτωση αυτή, θα θέλατε ένα χρήσιμο δώρο, για το οποίο θα σας θυμούνται οι γονείς κάθε φορά, που θα το χρησιμοποιούν ή κάτι που είναι πολύ πιθανό να μην έχουν σκεφτεί οι γονείς, όπως μια τσάντα-αλλαξιέρα . Καθώς, οι βόλτες με το μωρό γίνονται συνήθως αργότερα, οι γονείς δεν έχουν αγοράσει τα απαραίτητα για μια έξοδο με το μωρό. Μια τσάντα-αλλαξιέρα και μάλιστα πιο ιδιαίτερη με όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ, πολυβραβευμένη και δοκιμασμένη από πολλές μαμάδες, θα κάνει τους γονείς να σας θυμούνται σε κάθε προετοιμασία για την έξοδό τους, για αυτό το υπέροχο, πρωτότυπο και πάνω από όλα χρήσιμο δώρο. Στην περίπτωση, που η τσάντα αυτή θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τη μητέρα, αφού μεγαλώσει το παιδί, σίγουρα θα την ενθουσιάσει!

Μια ακόμη επιλογή σας θα μπορούσε να είναι κάτι συνηθισμένο ως είδος, αλλά διαφοροποιημένο στα χαρακτηριστικά του, που θα το κάνει να ξεχωρίζει, όπως  ρουχαλάκια για το νεογέννητο από οργανικό βαμβάκι με πιστοποίηση GOTS, για το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα, επωνύμων εταιρειών, που ειδικεύονται σε τέτοιου είδους ρούχα, όπως: η Frugi , η Kite , η Sence organics , η Papu . Ένα τέτοιο δώρο προσδίδει ιδιαίτερη αξία στην επιλογή σας και παράλληλα δηλώνει το ενδιαφέρον σας, την αγάπη σας, εκλεπτυσμένο γούστο και οικολογική ευαισθητοποίηση και συνείδηση, για το οποίο αφιερώσατε χρόνο, για να το ψάξετε και δε δαπανήσατε απλά ένα ποσό, για να βγείτε από την υποχρέωση αγοράζοντας άλλο ένα συνηθισμένο δώρο.

Αν πάλι θέλετε να διαθέσετε κάποια χρήματα παραπάνω, μπορείτε να επιλέξετε προϊόντα από famous brands, εγγυημένης ποιότητας και design, όπως: βρεφικά παιδικά ρούχα Lacoste , παιδικά βρεφικά ρουχαλάκια από την οργανική σειρά της Timberland https://bit.ly/34DLSlZ, τα κλασικής αξίας παιδικά ρούχα της Gant https://bit.ly/2JOTLg8 ή να συνδυάσετε κάποια από αυτά, με κάποιο χρήσιμο αξεσουάρ ή παιχνίδι δεξιοτήτων ή εκμάθησης. Ένα τέτοιο δώρο σίγουρα θα προσδώσει άλλη αξία και δε θα περάσει απαρατήρητο.

Στις συλλογές του mom & me μπορείτε να βρείτε: τσαντάκια-θήκες Lacoste, που περιέχει σετ δώρου για αγόρι ή για κορίτσι μαζί με λούτρινο κροκοδειλάκι . Εάν πάλι θέλετε να επιλέξετε κάποιο επώνυμο και εγγυημένο για την ποιότητα του αξεσουάρ, μπορεί να είναι: για το μπάνιο του μωρού https://bit.ly/33dF8L2, για τον ύπνο του μωρού https://bit.ly/2C7xaaz, για την ψυχαγωγία του μωρού https://bit.ly/2qq4R4j, για την προίκα του μωρού https://bit.ly/32hLwj4 από ποιοτικά οργανικά υφάσματα 100% cotton organic. Ακόμη, το δώρο σας θα μπορούσε να αποτελέσει μέρος της διακόσμησης του παιδικού δωματίου https://bit.ly/2C7TCAe.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα mom & me θα βρείτε προϊόντα, που αφορούν τη μητέρα, το βρέφος, το παιδί και την έγκυο. Το κατάστημα είναι προσανατολισμένο σε ποιοτικά προϊόντα, οργανικά, οικολογικά, υγιεινά, με σεβασμό στο περιβάλλον και την οικογένεια. Αυτός είναι ο λόγος, που η mom and me συνεργάζεται με τις κορυφαίες Ευρωπαϊκές εταιρείες, που ειδικεύονται στο βρεφικό και παιδικό ένδυμα και χρησιμοποιούν οργανικά υφάσματα, φιλικά προς το περιβάλλον, ανακυκλώσιμα και φυσικά εγκεκριμένα από τους διεθνείς οργανισμούς με τις αυστηρότερες πιστοποιήσεις. Στο https://momandme.gr/ νιώθουμε περήφανοι, που μπορούμε να παρέχουμε στους γονείς προϊόντα μοναδικά και καινοτόμα, τα οποία διαθέτουν τα υψηλότερα standard ποιότητας και designs στις χαμηλότερες δυνατές τιμές της αγοράς!

Το άρθρο γράφτηκε για το blog του momandme.gr και αποτελεί πνευματικό δικαίωμα. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή του χωρίς την έγγραφη άδεια της επιχείρησης.

Αφήστε μια απάντηση