Παρακαλούμε διαβάστε τις απαντήσεις μας στις πιο συχνές ερωτήσεις πελατών, πριν επικοινωνήσετε μαζί μας για αυτό που σας απασχολεί.

Όλη η φιλοσοφία μας, αλλά και των προϊόντων – εταιρειών που επιλέγουμε είναι προσανατολισμένη στην υψηλή και αδιαμφισβήτητη ποιότητα, στην οικολογία, στα φυσικά προϊόντα, στο πιστοποιημένο οργανικό βαμβάκι και πρώτες ύλες, στις πιο επώνυμες ευρωπαϊκές εταιρείες που ειδικεύονται στα βρεφικά παιδικά ρούχα και ρούχα εγκυμοσύνης.

Το 90% του συνόλου των ρούχων είναι πιστοποιημένα οργανικά ρούχα, αλλά ακόμη και αυτά που δεν είναι, έχουν κάποια αξιόπιστη πιστοποίηση, όπως η “STANDARD 100 by OEKO-TEX®” για την καταλληλότητα και την ποιότητα που απαιτείταιγια ένα βρεφικό παιδικό ρούχο.

Πηγαίνοντας στην κατηγορία που θέλετε δηλ. γυναίκα, βρεφικά ή παιδικά ρούχα, αγόρι ή κορίτσι, μπορείτε μέσα από τα φίλτρα στο αριστερό μέρος της σελίδας, να επιλέξετε μόνο οργανικά ρούχα.

Δημιουργώντας τον προσωπικό σας λογαριασμό με τους προσωπικούς σας κωδικούς, μπορείτε:

  • να συνδέεστε στο κατάστημά μας και έτσι να πραγματοποιείτε τις παραγγελίες χωρίς να συμπληρώνεται κάθε φορά τα στοιχεία σας, όπως στην περίπτωση των επισκεπτών, αφού είναι καταχωρημένα.
  • να διατηρείτε λίστα με τα αγαπημένα σας και έτσι να προβείτε πιο γρήγορα σε αγορές που θέλετε να κάνετε.
  • να ενημερώνεστε μέσω e-mail, που στέλνουμε μόνο στα εγγεγραμμένα μέλη, για τις τρέχουσες προσφορές, για τις εκπτώσεις και για τα νέα προϊόντα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Η πληρωμή μέσω internet είναι εντελώς ασφαλής γιατί τα τραπεζικά στοιχεία είναι κρυπτογραφημένα και δεν αποθηκεύονται σε κάποια φόρμα. Αυτό φαίνεται, όταν σε κάθε νέα παραγγελία που πραγματοποιείτε, ζητούνται εκ νέου τα τραπεζικά σας στοιχεία. Τα δεδομένα μεταφέρονται κατ’ ευθείαν στους τραπεζικούς servers μέσω του ασφαλούς τραπεζικού συστήματος της Πειραιώς.

Η αγορά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορεί να γίνει με τη δημιουργία λογαριασμού ή ως επισκέπτης, αλλά σε αυτή την περίπτωση σε μελλοντική παραγγελία θα πρέπει να βάλετε εκ νέου τα στοιχεία σας, γιατί δεν αποθηκεύονται.

Βεβαίως, μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας και να κάνετε την παραγγελία σας και να σας ενημερώσουμε για κάθε απορία που έχετε σχετικά με τα μεγέθη ή με τις φόρμες των ρούχων στο τηλέφωνο 210 55 444 04.

Τα οργανικά ρούχα είναι καλύτερο να πλένονται στους 40°C ή στους 30°C για προστασία του περιβάλλοντος. Επίσης, είναι καλύτερο να πλένονται από την ανάποδη πλευρά, γιατί κατά τη διαδικασία της πλύσης τα ρούχα βγάζουν χρώμα και μπορεί να λερώσει το ένα το άλλο.
Τα ρούχα με τυπώματα διατηρούν καλύτερα τα χρώματά τους, αν επιλέξετε κάποιο «ελαφρύ» πρόγραμμα πλύσης στο πλυντήριο και έτσι δεν ξεθωριάζουν. Το ίδιο «ελαφρύ» πρόγραμμα χρησιμοποιήστε το σε όλα τα οργανικά ρούχα, καθώς τα χρώματά τους είναι φυτικά και ελαφρώς πιο ευαίσθητα από τα χημικά. Έτσι, τα διατηρείτε πιο ζωντανά.
Στο σιδέρωμα καλό είναι να τα σιδερώνετε πάλι από την ανάποδη πλευρά.

Παρακάτω κάποιες συμβουλές, για να αφαιρέσετε κοινούς λεκέδες:

• Για να απαλλαγείτε από λεκέδες γάλακτος, μουλιάζετε το σημείο του ρούχου σε κρύο νερό με μια σταγόνα από λεμόνι αφήνοντας το για μια νύχτα. Μη χρησιμοποιήσετε ποτέ ζεστό νερό, γιατί αυτό θα λειτουργήσει αντίθετα και το ρούχο θα απορροφήσει το λεκέ ακόμη περισσότερο.

• Οι λεκέδες από τα «κακά» του μωρού αντιμετωπίζονται καλύτερα, αν τα ξεβγάλετε πρώτα με κρύο νερό, προτού τα πλύνετε στο πλυντήριο. Αν βιάζεστε να το βάλετε στο πλυντήριο, αφήστε έστω για λίγη ώρα στο κρύο νερό με απορρυπαντικό.

• Οι λεκέδες από καρότο πρέπει να ξεπλένονται, όσο το δυνατό γρηγορότερα, με κρύο νερό και μετά αφήστε το ρούχο στον ήλιο να στεγνώσει.

• Οι λεκέδες από κόκκινα φρούτα μπορούν να βγουν πολύ εύκολα. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να απλώσετε πάνω τους κρέμα ξυρίσματος, να αφήσετε να μουλιάσει για λίγο και μετά πλύνετέ το στο πλυντήριο.

• Οι λεκέδες από γρασίδι κα λάσπη μπορούννα φύγουν χρησιμοποιώντας πράσινο σαπούνι. Απλώς, απλώστε το πράσινο σαπούνι πάνω στους λεκέδες και αφήστε το να μουλιάσει για λίγο και μετά πλύνετε τα ρούχα στο πλυντήριο.

Και μην ξεχνάτε:A dirty kid is a happy kid!

Επικοινωνία

Δεν βρίσκετε την απάντηση που ψάχνετε; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Τηλ:  210 55 444 04

Email:  info@momandme.gr