Η φιλοσοφία των εταιρειών, που επιλέγει να συνεργαστεί η Mom & me

H Mom & Me προσανατολίζεται σε προϊόντα ποιοτικά, οργανικά, οικολογικά, υγιεινά, με σεβασμό στο περιβάλλον. Αυτός είναι και ο λόγος, που συνεργάζεται με τις κορυφαίες Ευρωπαϊκές εταιρείες, που ειδικεύονται στο βρεφικό και παιδικό ένδυμα, που χρησιμοποιούν οργανικά υφάσματα, φιλικά προς το περιβάλλον, ανακυκλώσιμες συσκευασίες και εγκεκριμένα από διεθνείς οργανισμούς με πιστοποιήσεις, που δίνουν σημασία στη λεπτομέρεια και που πληρούν τους όρους του δίκαιου εμπορίου. Παρακάτω αναφέρονται λίγα λόγια από δυο εταιρείες που επιλέξαμε να συνεργαζόμαστε μαζί τους.

KITE

Η Kite είναι μια εταιρεία ειδών ένδυσης από οργανικό βαμβάκι για παιδιά ηλικίας 0-11 ετών, φιλική προς τον πλανήτη. Δημιουργήθηκε με πάθος και φροντίδα μόλις λίγα μέτρα από τη θάλασσα στο Dorset. Κάθε ένδυμα, που σχεδιάζουν και κατασκευάζουν στην Kite, είναι γεμάτο με πρωτότυπες και στοχαστικές λεπτομέρειες, κατασκευασμένο με την υψηλότερη ποιότητα και παράγεται με τις χαμηλότερες περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Τα σχέδιά τους βασίζονται στην ομορφιά του περιβάλλοντος του Dorset, που περιλαμβάνουν τις κοντινές αμμώδεις παραλίες, δίνοντας στις συλλογές τους μια μοναδική εμφάνιση, που εμπνέεται από τη φύση. Όσον αφορά την ποιότητα, στην Kite δεν υπάρχουν συμβιβασμοί. Έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών τους χρησιμοποιώντας πάντοτε τα πιο μαλακά οργανικά υφάσματα, την όμορφη κατασκευή και σχεδιάζουν κάθε ένδυμα, για να παρέχουν εξαιρετική εφαρμογή, άνεση και ανθεκτικότητα. Διατηρούν τις τιμές λιανικής σε χαμηλά επίπεδα χρησιμοποιώντας οργανικό βαμβάκι υψηλής ποιότητας σε σχέση με τις μη βιολογικές μάρκες και έτσι εξασφαλίζουν την αξία για τα χρήματα, που δαπανώνται για την αγορά ενδυμάτων Kite. Έχουν ισχυρές περιβαλλοντικές και ηθικές αρχές και είναι παθιασμένοι με την προστασία του πλανήτη. Όλα τα ενδύματά τους είναι κατασκευασμένα από το πιο μαλακό οργανικό βαμβάκι ή ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια ή υφάσματα εγκεκριμένα από την OEKO-TEX και είναι περήφανοι που έχουν πιστοποίηση από την Ένωση Soil στο GOTS (Global Organic Textile Standard). Η GOTS αναγνωρίζεται ως το κορυφαίο πρότυπο κλωστοϋφαντουργίας για προϊόντα από οργανικές ίνες και οι εταιρείες πρέπει να πληρούν ένα σύνολο αυστηρών περιβαλλοντικών και κοινωνικών κριτηρίων για την επίτευξη ετήσιας πιστοποίησης. Όλα τα στοιχεία της αλυσίδας εφοδιασμού τους – από τον καλλιεργητή βαμβακιού μέχρι τους κεντητές τους – έχουν επιθεωρηθεί με επιτυχία, για να εξασφαλίσουν ότι στην Kite πληρούν πλήρη βιολογικά και δεοντολογικά πρότυπα.

FRUGI

Η εταιρεία Frugi έχει μια αποστολή να επιτύχει, να δείξει ότι οι παθιασμένοι άνθρωποι μπορούν να βοηθήσουν στην αλλαγή του κόσμου! Χρησιμοποιούν μόνο βιολογικό βαμβάκι, που καλλιεργείται από αγρότες, τους οποίους εμπιστεύονται. Υπάρχουν τόσοι πολλοί λόγοι, για να αγαπηθεί το οργανικό βαμβάκι:
  • Είναι καθαρό, απαλό, μαλακό και άνετο.
  • Το οργανικό βαμβάκι είναι εξαιρετικά μαλακό γιατί οι ίνες παραμένουν άθικτες και δε διασπώνται από τις χημικές ουσίες, που χρησιμοποιούνται στην καλλιέργεια και την επεξεργασία συμβατικού βαμβακιού.
  • Είναι πολύ ευγενικότερο για τα ευαίσθητα δέρματα των μωρών και των μικρών παιδιών. Δε χρησιμοποιούνται επιβλαβείς χημικές ουσίες ή επικίνδυνες χρωστικές ουσίες, επομένως το οργανικό βαμβάκι είναι λιγότερο πιθανό να προκαλέσει αλλεργίες.
  • Το οργανικό βαμβάκι είναι πιο ανθεκτικό και διαρκεί τόσο πολύ, ώστε να μπορείτε να το παραδώσετε σε επόμενες γενιές!
Η Frugi προσπαθεί όσο το δυνατόν περισσότερο, για να προστατεύσει τον πλανήτη! Όλα τα εξωτερικά ρούχα τους, σακίδια, τσάντες για μεσημεριανό γεύμα, θήκες μολυβιών και πορτοφόλια νομισμάτων έχουν κατασκευαστεί από ανακυκλωμένα υλικά μετά την κατανάλωση! Αυτά είναι τα πλαστικά μπουκάλια, που ρίχνονται στην ανακύκλωση! Χρειάζονται 36 πλαστικά μπουκάλια, για να κατασκευαστεί ένα μπουφάν αδιάβροχο. Τα ρούχα τους είναι άμεσα αναγνωρίσιμα από τα φωτεινά, ζωντανά χρώματα, τους παιχνιδιάρικους χαρακτήρες και τις έξυπνες λεπτομέρειες, όπως τα αναστρέψιμα σχέδια, οι ρυθμιζόμενες ζώνες μέσης και τα appliqué σχέδια, που κάνουν τα ρούχα τους τόσο διασκεδαστικά, ενώ παράλληλα είναι άνετα και πρακτικά. Τα μεγέθη τους ξεκινούν από βρέφη νεογέννητα μέχρι παιδιά ηλικίας 10 ετών. Η Frugi κάθε χρόνο δίνει το 1% των εσόδων της σε φιλανθρωπίες, επομένως, όταν αγοράζετε κάποιο προϊόν από τη Frugi, βοηθάτε και εσείς στην υποστήριξη κάποιων ομάδων ευάλωτων παιδιών, καθώς και στην προστασία θαλασσών και παράκτιων περιοχών!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *