Η φιλοσοφία των παιχνιδιών που επιλέγει η Mom and me. Hape, Globber, Geomag

Love Play Learn

Η εταιρεία HAPE HOLDING AG είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός ξύλινων παιχνιδιών στον κόσμο. Όμορφα, διασκεδαστικά, επιμορφωτικά και απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον, τα παιχνίδια Hape έχουν σχεδιαστεί πρωτίστως με γνώμονα τα παιδιά και κάθε προϊόν αναπτύσσεται, για να ενισχύει τις αναπτυξιακές δεξιότητές τους.

Χρησιμοποιώντας φυσικά υλικά, βαφές με βάση το νερό και αυστηρά πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας, η Hape καθιστά κάθε παιχνίδι μια επένδυση, που τα παιδιά θα αγαπήσουν και οι γονείς θα μπορούν να εμπιστευτούν.

Κουκλόσπιτα για την ενίσχυση της γλώσσας και της φαντασίας, μουσικά όργανα με όμορφους ήχους για μικρά χεράκια, καλλιτεχνικό στούντιο με κιμωλίες, παζλ και μαγνητικά σχήματα, τρενάκια και σιδηρόδρομοι, κουζινικά, που προωθούν ένα ρεαλιστικό παιχνίδι ρόλων για την ενθάρρυνση της υγιεινής διατροφής.

Τα προϊόντα της Hape έχουν βραβευτεί με διακρίσεις από ανεξάρτητες ομάδες δοκιμών για το σχεδιασμό, την ποιότητα και την ασφάλειά τους και έχουν σήμερα παρουσία σε περισσότερες από 60 χώρες. Εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα προϊόντα HAPE https://momandme.gr/brand/hape/

Η Mom and me είναι περήφανη για την επιλογή της να διαθέτει τα προϊόντα Hape.

LIVE LIFE ON GLOBBER

Η εταιρείαG LOBBER ιδρύθηκε το 2014 από εξειδικευμένους ανθρώπους με πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στη βιομηχανία του πατινιού και καθιερώθηκε ταχύτατα ως κύριος παίκτης στην αγορά πατινιών, τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες.

Για την GLOBBER τα πατίνια δημιουργούνται, ώστε να προσφέρουν στον αναβάτη τους την αίσθηση της ελευθερίας και της απόδρασης βιώνοντας την πρώτη εμπειρία οδήγησης, τις πρώτες οικογενειακές βόλτες, την εναλλακτική κίνηση στην πόλη.

Η GLOBBER πιστεύει ότι η καινοτομία αποκτά σημασία, όταν ο πελάτης μπορεί να αντιληφθεί ένα συγκεκριμένο όφελος. Για το λόγο αυτό, επικεντρώθηκε σε δύο βασικές πτυχές που ενισχύουν την ομαλή εμπειρία οδήγησης: την άνεση και την ασφάλεια.

Με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των προϊόντων της: ποιότητα υλικών, αξιοπιστία, καινοτομία, η GLOBBER αναπτύσσει ταχύτατα τη δυναμική της, καθώς έχει σήμερα παρουσία σε περισσότερες από 65 χώρες παγκοσμίως. Εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα προϊόντα GLOBBER https://momandme.gr/brand/globber/

Η Mom and me είναι περήφανη, που μπορεί να διαθέτει στους πελάτες της όλα τα προϊόντα GLOBBER.

A WORLD of different TOYS

Η Ελβετική εταιρεία GEOMAG WORLD SA εφευρίσκει το πρώτο παιχνίδι κατασκευής με μαγνήτες το 1998. Τα προϊόντα της κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στην Ελβετία με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και σύμφωνα με τα αυστηρότερα ευρωπαϊκά και διεθνή κριτήρια ασφάλειας. Τα προϊόντα GEOMAG βοηθούν τα παιδιά όλων των ηλικιών να αναπτύξουν και να εκπαιδεύσουν το μυαλό και τη φαντασία τους, καθώς βασίζονται στη φιλοσοφία της κατασκευής, δίνοντας ερέθισμα στη δημιουργικότητα και καλλιεργώντας την ελευθερία στο παιχνίδι. Απλά στοιχεία, όπως μαγνητικοί κύλινδροι και μεταλλικά σφαιρίδια συνδέονται με τη «μαγική» δύναμη της πολικής έλξης προσφέροντας τη δυνατότητα δημιουργίας απίθανων κατασκευών.

Πυλώνας των προϊόντων GEOMAG είναι η εκμάθηση μέσω του παιχνιδιού. Τα περισσότερα προϊόντα κατατάσσονται στην εκπαιδευτική κατηγορία STEM (Science, Technology,Engineering and Mathematics) με στόχο την εκμάθηση και την εφαρμογή των παραπάνω αρχών στην καθημερινότητα. Μηχανικές και γεωμετρικές κατασκευές, μαγνητισμός και βαρύτητα προσφέρουν άπειρες δυνατότητες κατασκευής και προσομοίωσης επιστημονικής και τεχνολογικής σκέψης, φέρνοντας τα παιδιά πιο κοντά στον κόσμο της τεχνολογίας.

Η εταιρεία GEOMAG αναπτύσσει ταχύτατα τη δυναμική της έχοντας παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες. Από την αρχή της λειτουργίας της η GEOMAG έχει λάβει μια σειρά από διεθνή βραβεία, που επιβεβαιώνουν την ποιότητα και την αξία των παιχνιδιών της. Τα κυριότερα από αυτά είναι:

  • Dr. Toy: τα βραβεία “Best Classic Toys” και “Best children’s Products”
  • Το βραβείο της Ένωσης Λιανοπωλητών Παιχνιδιών “Construction Toy of the Year”
  • Βραβείο Επιλογής Γονέων (NAPPA:National Parenting Product Awards) “Gold Winner”
  • Βραβείο Κορυφαίου Παιχνιδιού της Χρονιάς, Oppenheimer Toy Portfolio “Gold Seal”
  • Creative Child Magazine “Preferred Choice Award” “Top Toy of the year” “Creative Play of the year”
  • Επίσημη αναγνώριση από το πανεπιστήμιο Purdue (Indiana USA)
  • Ψηφίστηκε “Best Toy 2017” στα βραβεία Ισπανικού Συνδέσμου Κατασκευαστών Παιχνιδιών
  • Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Baby στο “Independent Toy Awards 2017”

Η Mom and me διαθέτει τα παιχνίδια της σειράς MAGICUBE, CLASSIC (Color, Panel, Glitter, Glow) και MECHANICS της GEOMAG WORLD SA και είναι περήφανη για αυτό. Εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα προϊόντα GEOMAG https://momandme.gr/brand/geomag/

Το άρθρο γράφτηκε για το blog του momandme.gr και αποτελεί πνευματικό δικαίωμα. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή του χωρίς την έγγραφη άδεια της επιχείρησης.

Πηγές: Μετάφραση από επίσημα στοιχεία των εταιρειών HAPE GLOBBER GEOMAG

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *