Οργανικά ρούχα Frugi: Τα ρούχα που θέλουν ν’ αλλάξουν τον κόσμο!

Τα  παιδικά οργανικά ρούχα Frugi θέλουν ν’ αλλάξουν τον κόσμο και το πετυχαίνουν με διάφορους τρόπους. Μάθαμε περισσότερα για την ιστορία και τη φιλοσοφία της εταιρείας που κάνει τη διαφορά και την μοιραζόμαστε μαζί σας:

Οργανικά ρούχα Frugi: Μία εταιρεία με μία υπέροχη ιστορία

Δεν ξέρουμε αν το παθαίνετε κι εσείς, αλλά εμείς θέλουμε να μαθαίνουμε περισσότερα για την ιστορία μίας εταιρείας, τη φιλοσοφία και τους ανθρώπους της.  Έτσι, ενθουσιαστήκαμε όταν μάθαμε πως η εταιρεία Frugi στελεχώνεται από παθιασμένα άτομα που θέλουν ν’ αλλάξουν τον κόσμο. Πώς το πετυχαίνουν;

  1. Καταρχάς, όλα τα οργανικά ρούχα Frugi έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά από βιολογικό βαμβάκι, το οποίο καλλιεργείται από πιστοποιημένους και έμπιστους αγρότες.
  2. Η εταιρεία Frugi προσπαθεί όσο το δυνατόν περισσότερο να προστατεύσει τον πλανήτη. Έτσι, πολλά από τα αξεσουάρ της (εξωτερικά ρούχα, σακίδια, τσάντες μεσημεριανού, θήκες μολυβιών, πορτοφόλια νομισμάτων) έχουν κατασκευαστεί από ανακυκλωμένα υλικά και πιο συγκεκριμένα πλαστικά μπουκάλια!

Frugi hintΧρειάζονται 36 πλαστικά μπουκάλια, για να κατασκευαστεί ένα αδιάβροχο μπουφάν!

3) Η εταιρεία δίνει κάθε χρόνο το 1% των εσόδων της σε φιλανθρωπικές δράσεις. Έτσι, κάθε φορά που αγοράζετε οργανικά ρούχα Frugi, παράλληλα βοηθάτε ευάλωτες ομάδες παιδιών, αλλά και ομάδες που ασχολούνται με την προστασία των θαλασσών και των παράκτιων περιοχών.

Παιδικά οργανικά ρούχα Frugi: Γιατί είναι σημαντικό να επιλέγουμε ρούχα από βιολογικό βαμβάκι

Τα παιδικά οργανικά ρούχα έχουν μερικά σημαντικά οφέλη και αυτός είναι ο λόγος που αποκτούν όλο και περισσότερο φανατικό κοινό.

  • Τα οργανικά ρούχα Frugi αποτελούνται από καθαρό βιολογικό βαμβάκι με αποτέλεσμα να είναι απαλά, μαλακά και ιδιαίτερα άνετα.

Frugi hint: Το οργανικό βαμβάκι είναι εξαιρετικά μαλακό γιατί οι ίνες παραμένουν άθικτες και δεν διασπώνται από τις χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται στην καλλιέργεια και την επεξεργασία συμβατικού βαμβακιού.

  • Τα οργανικά ρούχα Frugi δεν προκαλούν αλλεργίες στο ευαίσθητο δέρμα των μωρών και των μικρών παιδιών, καθώς δεν χρησιμοποιούνται επιβλαβείς χημικές ουσίες ή επικίνδυνες χρωστικές ουσίες για τη δημιουργία τους.
  • Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά -όσο ζωηρά κι αν είναι τα παιδιά- και έτσι είναι από εκείνα τα ρούχα που θα κρατήσετε στην ντουλάπα σας για το επόμενο παιδί ή θα τα δωρίσετε με χαρά στην κολλητή σας μόλις έρθει το δικό της μωρό.

Παιδικά οργανικά ρούχα Frugi: Ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους

“Μαμά, θα μου πάρεις Frugi”, είναι μία πολύ συνηθισμένη ερώτηση που κάνουν όλοι οι μικροί fashionistas, διότι εκτός από πολύ άνετα και μαλακά, τα ρούχα Frugi υμνούν την παιδική ανεμελιά και εμπνέουν για μία διασκεδαστική καθημερινότητα: έχουν φωτεινά και ζωντανά χρώματα, παιχνιδιάρικους χαρακτήρες και έξυπνες λεπτομέρειες, όπως αναστρέψιμα σχέδια, ρυθμιζόμενες ζώνες μέσης και applique σχέδια. Με μεγέθη που ξεκινούν από νεογέννητα βρέφη μέχρι παιδιά ηλικίας 10 ετών, αποτελούν μία αγαπημένη επιλογή που συντροφεύει το παιδί σε όλα τα σημαντικά βήματα της ζωής του.

Πού μπορείτε να βρείτε τα οργανικά ρούχα Frugi

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα Mom & Me  θα βρήτε μία μεγάλη γκάμα ρούχων και αξεσουάρ Frugi για παιδιά κάθε ηλικίας που θα ανανεώνεται και θα αυξάνεται συνεχώς.  Άλλωστε, η Mom & Me προσανατολίζεται σε προϊόντα ποιοτικά, οργανικά, οικολογικά, υγιεινά, με σεβασμό στο περιβάλλον. Αυτός είναι και ο λόγος, που συνεργάζεται με τις κορυφαίες Ευρωπαϊκές εταιρείες που ειδικεύονται στο βρεφικό και παιδικό ένδυμα, που χρησιμοποιούν οργανικά υφάσματα, φιλικά προς το περιβάλλον, ανακυκλώσιμες συσκευασίες και εγκεκριμένα από διεθνείς οργανισμούς με πιστοποιήσεις, που δίνουν σημασία στη λεπτομέρεια και που πληρούν τους όρους του δίκαιου εμπορίου.

Το άρθρο γράφτηκε για το blog του momandme.gr και αποτελεί πνευματικό δικαίωμα. Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή του χωρίς την έγγραφη άδεια της επιχείρησης. https://momandme.gr/

Πηγές: Μετάφραση από επίσημα στοιχεία της εταιρείας Frugi

Αφήστε μια απάντηση