Τρόποι Πληρωμής

Αντικαταβολή

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στον υπάλληλο της μεταφορικής με την παράδοσή της στο χώρο σας. Η πληρωμή με αντικαταβολή ισχύει για όλη την Ελλάδα, ανεξαρτήτως βάρους παραγγελίας, εφόσον πραγματοποιηθεί με τις εταιρίες Courier, που συνεργαζόμαστε. Το κόστος της υπηρεσίας αντικαταβολής είναι €2 για παραγγελίες στην Ελλάδα. Για παραγγελίες στην Ελλάδα άνω των 80€ η αντικαταβολή είναι δωρεάν.

*Η αντικαταβολή δεν ισχύει για αποστολές στην Κύπρο.

PayPal

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας απευθείας μέσω PayPal. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από τα ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL – 128bit) και ψηφιακή πιστοποίηση του PayPal.

Κατάθεση

Μπορείτε να καταθέσετε το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας στον τραπεζικό λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς ή της AlphaBank με τις οποίες συνεργαζόμαστε.

Δείτε τα IBAN

Κάρτα

Υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με όλες τις αποδεκτές κάρτες (πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες) Visa, Mastercard, Maestro & Electron. Η πληρωμή με κάρτα είναι απόλυτα ασφαλής, καθώς η πληρωμή γίνεται μέσω σύνδεσης στην πλατφόρμα της τράπεζας Πειραιώς, η οποία προσφέρει ασφάλεια και αξιοπιστία.

Τρόποι Αποστολής

ACS Courier

Οι παραδόσεις των προϊόντων της Mom & Me γίνονται σε συνεργασία με τη μεταφορική εταιρεία ACS Courier ή τη SPEEDEX. Αν υπάρχουν επιπρόσθετα στοιχεία που πρέπει να γνωρίζει η Μom & Μe ή η μεταφορική εταιρεία, παρακαλούμε να συμπληρωθούν στο κατάλληλο πεδίο ‘Σχόλια’ κατά τη διαδικασία της παραγγελίας σας.

PACK-MAN

Στο λεκανοπέδιο της Αττικής οι παραδόσεις γίνονται με την Pack-Man Courier και ο χρόνος παράδοσης είναι 1-3 ημέρες. Αν υπάρχουν επιπρόσθετα στοιχεία που πρέπει να γνωρίζει η Μom & Μe ή η μεταφορική εταιρεία, παρακαλούμε να συμπληρωθούν στο κατάλληλο πεδίο ‘Σχόλια’ κατά τη διαδικασία της παραγγελίας σας.

Μεταφορικά

Δωρεάν μεταφορά για αγορές άνω των 49€ σε κάθε σας παραγγελία στην Ελλάδα. Εξαιρούνται ογκώδη αντικείμενα κατά περίπτωση.

Για αγορές κάτω των 49€ το κόστος των μεταφορικών είναι στα 2,5€ για όλη την Ελλάδα, εκτός από κάποια ογκώδη αντικείμενα.

Για την Κύπρο το κόστος των μεταφορικών είναι στα 8€ για τα απλά δέματα και το κόστος ποικίλλει, ανάλογα με το βάρος, για τα ογκώδη δέματα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε για τη διευθέτηση της αποστολής πριν την πληρωμή.

Χρόνος παράδοσης

Η αποστολή γίνεται την ίδια ή την επόμενη μέρα από την ολοκλήρωση της παραγγελίας (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων) και η παράδοση των παραγγελιών γίνεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες για όλες τις περιοχές, εκτός από τις απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές, που η παράδοση γίνεται σε 2-5 εργάσιμες ημέρες.

Η αποστολή στην Κύπρο γίνεται μία φορά την εβδομάδα από Ελλάδα και ο χρόνος ποικίλει από 2 μέρες έως 10 ανάλογα με την ημέρα της παραγγελίας και την περιοχή.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας αφορά ογκώδη αντικείμενα, η μεταφορά ενδέχεται να γίνει και με μεταφορική εταιρεία,
που παραδίδει στην περιοχή σας και όχι με Courier. Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται από το πρακτορείο της μεταφορικής.
Σε περίπτωση που θέλετε να παραδοθεί στο χώρο σας και το πρακτορείο διαθέτει την υπηρεσία αυτή, χρεώνεστε εκ ολοκλήρου τη χρέωση,
κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και ενημέρωσής σας για το κόστος.
Αν η μεταφορική δε διαθέτει αυτή την υπηρεσία, οφείλετε να παραλάβετε από το χώρο τους. Το ίδιο ισχύει και για την Κύπρο.