ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή)

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στον υπάλληλο της μεταφορικής με την παράδοσή της στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλες τις πόλεις της Ελλάδος για παραγγελίες ανεξαρτήτου βάρους και εφόσον πραγματοποιηθεί με την εταιρία ΑCS Courier, που συνεργαζόμαστε. Το κόστος της υπηρεσίας αντικαταβολής είναι €2 για παραγγελίες στην Ελλάδα. Για παραγγελίες στην Ελλάδα των 80€ και άνω η αντικαταβολή είναι δωρεάν. 

Η αντικαταβολή δεν ισχύει για αποστολές στην Κύπρο.

2. Πληρωμή μέσω PayPal

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας απευθείας μέσω PayPal. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από τα ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-128bit) και ψηφιακή πιστοποίηση του PayPal.

3. Πληρωμή με Κατάθεση σε τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να καταθέσετε το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας στον τραπεζικό λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς ή της ALPHA BANK, με τις οποίες συνεργαζόμαστε:

1. Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Λογαριασμός:   5025094373019
IBAN:   GR6601720250005025094373019
2. Τράπεζα ALPHA
Λογαριασμός: 168002320009954
IBAN: GR1901401680168002320009954
3. Εθνική Τράπεζα
Λογαριασμός: 19900844416
IBAN: GR5101101990000019900844416

Σε περίπτωση, που κάνετε μεταφορά μέσω web banking άλλης τράπεζας στην Ελλάδα και την Κύπρο, τα έξοδα επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τον εντολέα. Η παραγγελία θεωρείται εξοφλημένη, εφόσον έχει πληρωθεί εξ’ ολοκλήρου και όχι εν μέρει. Στο εκάστοτε ποσό θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται όλα τα λοιπά έξοδα (τραπεζικά, μεταφορικά κλπ).
Ως αιτιολογία στο καταθετήριο ή τη μεταφορά θα πρέπει να είναι το ονοματεπώνυμο σας. Για την επιβεβαίωση της πληρωμής θα πρέπει να μας αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο info@momandme.gr.

Η κατάθεση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο σε διάστημα 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας σας. Ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας σας υπολογίζεται από την ημέρα λήψης της πληρωμής.

4. Ηλεκτρονική πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Υπάρχει δυνατότητα πληρωμής on-line με όλες τις αποδεκτές κάρτες (πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες) Visa, MasterCard, Maestro & Electron (όχι American Express). H πληρωμή με κάρτα είναι απόλυτα ασφαλής, καθώς η πληρωμή γίνεται μέσω σύνδεσης στην πλατφόρμα της Τράπεζας Πειραιώς, η οποία προσφέρει ασφάλεια και αξιοπιστία.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι παραδόσεις των προϊόντων της mom & me γίνονται σε συνεργασία με τη μεταφορική εταιρεία ACS Courier ή τη SPEEDEX. Ο πελάτης αν επιθυμεί μπορεί να επιλέξει κάποια από αυτές. Αν υπάρχουν επιπρόσθετα στοιχεία που πρέπει να γνωρίζει η mom & me ή η μεταφορική εταιρεία, παρακαλούμε να συμπληρωθούν στο κατάλληλο πεδίο κατά τη διαδικασία της παραγγελίας σας.

• Δωρεάν μεταφορά για αγορές άνω των 49€ σε κάθε σας παραγγελία στην Ελλάδα. Εξαιρούνται ογκώδη αντικείμενα κατά περίπτωση. Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση 2,00€ για παραγγελίες στην Ελλάδα.

• Για αγορές κάτω των 49€ το κόστος των μεταφορικών είναι στα 2,5€ για όλη την Ελλάδα, εκτός από κάποια ογκώδη αντικείμενα και σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση 2,00€ για όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

• Για την Κύπρο το κόστος των μεταφορικών είναι στα 8€ για τα απλά δέματα και 29€ για τα ογκώδη. 

Χρόνος αποστολής

Η αποστολή γίνεται την ίδια ή την επόμενη μέρα από την ολοκλήρωση της παραγγελίας (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων) και η παράδοση των παραγγελιών γίνεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες για όλες τις περιοχές, εκτός από τις απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές, που η παράδοση γίνεται σε 1-5 εργάσιμες ημέρες.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ορίσετε χρόνο παράδοσης της παραγγελίας σας, η χρέωση επιβαρύνει τον πελάτη και το ποσό καθορίζεται από την ACS Courier ανάλογα με τον τόπο αποστολής της παραγγελίας. Η Mom & Me οφείλει να ενημερώσει τον πελάτη κατόπιν επικοινωνίας για το ποσό της  επιβάρυνσης.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας αφορά ογκώδη αντικείμενα, η μεταφορά ενδέχεται να γίνει και με μεταφορική εταιρεία, που παραδίδει στην περιοχή σας και όχι με ACS Courier. Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται από το πρακτορείο της μεταφορικής. Σε περίπτωση που θέλετε να παραδοθεί στο χώρο σας και το πρακτορείο διαθέτει την υπηρεσία αυτή, χρεώνεστε εκ ολοκλήρου τη χρέωση, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και ενημέρωσής σας για το κόστος. Αν η μεταφορική δε διαθέτει αυτή την υπηρεσία, οφείλετε να παραλάβετε από το χώρο τους. Το ίδιο ισχύει και για την Κύπρο.

Η αποστολή στην Κύπρο γίνεται μία φορά την εβδομάδα από Ελλάδα και ο χρόνος ποικίλει από 2 μέρες έως 10 ανάλογα με την ημέρα της παραγγελίας και την περιοχή.